DKP

Diensten

Beste cliënt,

In onze missie om cliënten te (her)sterken in hun persoonlijke en werkzame leven zie je hiernaast ons uitgebreide dienstenpakket.

Op het gebied van geestelijke gezondheid en werknemerszorg, kunnen wij je optimaal van dienst zijn op het gebied van klachtenvermindering, vitaliteit, arbeidsre-integratie en duurzame inzetbaarheid.

DKP houdt voortdurend een vinger aan de wetenschappelijke pols. Daardoor blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen. De goede kwaliteit van onze dienstverlening is daarmee gewaarborgd. Zie ook ons kwaliteitsstatuut.

De diensten van DKP Geestelijke Gezondheidszorg worden vergoed vanuit de basisverzekering.
De diensten van DKP Werknemerszorg worden doorgaans (gedeeltelijk) vergoed door de  werkgever of diens inkomensverzekeraar.
Uiteraard kun je er ook voor kiezen om als particulier gebruik te maken van onze diensten, waarbij de kosten dan voor eigen rekening zijn.

Wij gaan via een gestructureerde aanpak met je op zoek naar nieuwe aanknopingspunten voor het terugvinden van je positieve krachten, de balans en bevlogenheid in je leven. Dit doen we zowel voor je persoonlijke individuele leven als voor je werkzame leven. Hiernaast tref je onze diensten aan. Neem gerust contact op als je hierover nog vragen hebt.

Je bent bij DKP van harte welkom!