DKP

Referenties

Hier vind je enkele referenties van klanten die zijn geholpen door DKP psychologen Amsterdam:

”Nogmaals bedankt voor al je goede zorg en hulp; zonder die hulp was ik niet in staat geweest tot de acceptatie van mezelf en mijn situatie te komen, zoals dat nu is gebeurd. Ik kijk positief naar de toekomst en probeer het voor mij optimale daarin te bereiken.”

”Ik voel me beter, slaap beter, pieker minder en voel me rustiger. Ik ben blij het advies van de verzekeringsarts te hebben opgevolgd om me bij jou te melden.”

”Nogmaals wil ik u bedanken dat u mij heeft doorverwezen naar Wil Krebbers van DKP. Hij heeft mij bijzonder goed geholpen om mij lichamelijk en geestelijk fitter te krijgen. Hierdoor heb ik de keuze kunnen maken om voor het onderwijs te kiezen. Het zijn goede ontwikkelingen voor mij en een stap in de goede richting.”

”…ik voel me enorm gegroeid, van tijd tot tijd nog wat wiebelig en moe (mijn geest is duidelijk nog aan het bijkomen van alle externe en interne verbouwingen), bijna nooit meer angstklachten, aanzienlijk vertrouwen in de wereld en een goed gevoel over mijn bestaan met veel dank aan mindfulness. Heel erg bedankt voor de begeleiding, het heeft een wereld van verschil voor me gemaakt. Liefs.”